آتش گرفتن انبار اسباب بازی طاها خسارت میلیاردی به بار آورد

دهه 1930 برعکس دهه 1920 از نظر رونق بود. با شروع افسردگی، بسیاری از ابتکارات چند دهه گذشته در طراحی اسباب بازی کنار گذاشته شد، حتی به این دلیل که تعداد کمی از کودکان می توانستند چیزی جدید و گران قیمت داشته باشند.

اما، ده‌ها اسباب بازی طاها و بازی که هنوز با استانداردهای امروزی به‌طور شگفت‌انگیزی سرگرم‌کننده می‌دانیم، در دهه 1930 ساخته شدند.

مجله فوربس استاد نمای سه بعدی را به عنوان بزرگ ترین اسباب بازی دهه معرفی کرد و یک بار دیگر نشان داد که چگونه فناوری در هر دهه در جذب کودکان به یک اسباب بازی جدید بسیار تأثیرگذار بوده است.

به همین ترتیب، پیوندهای فرهنگ پاپ در نهایت قدرت مورد نیاز برای ارائه ایده های جدید و گزینه های بازاریابی انبوه را پیدا کردند.

عصر طلایی کتاب‌های مصور در سال 1938 با معرفی اکشن کمیک‌ها منفجر شد و سوپرمن و کراوات‌ها به‌زودی همراه با سطل‌های عینک‌های اشعه ایکس و رادیوهای دستی که در صفحه‌های پشتی کتاب‌های کمیک اولیه فروخته می‌شد، منفجر شد.

برخی ممکن است بگویند دهه 1930 به همین دلیل (و به دلیل قیمت ارزان آنها) شروع اسباب بازی های ارزان قیمت و به راحتی شکسته شد.

اسباب بازی

اولین شخصیت سینمایی که تا به حال به صورت عروسک ساخته شد اسکارلت اوهارا در سال 1939 توسط مادام الکساندر بود.

یکی از پرفروش‌ترین و ماندگارترین میراث قرن، اگرچه در دهه 1930 با بازی‌های رومیزی شروع شد. Monopoly، Sorry و Scrabble همگی در دهه 1930 اختراع شدند.

در حالی که Scrabble چند دهه طول کشید تا مخاطبان را جذب کند، Monopoly یک موفقیت فوری بود و از آن زمان یکی از پرفروش‌ترین بازی‌های رومیزی در آمریکا بوده است.

نمونه‌هایی از اسباب‌بازی‌های دهه 30 از جمله تراکتور مارکس دوران افسردگی، واگن اسب‌کشیده Studebaker دهه 1930، خرس عروسکی اوایل دهه سی، کوپه کادالاک قدیمی، ست قطار برقی لیونل

با شروع جنگ جهانی دیگر و افزایش سنگین تولید کارخانه ها و رونق در هالیوود، تقریباً همه چیز در جهان کمی بیشتر تخصصی شد.

تولید اسباب بازی تفاوتی نداشت. به ویژه پس از موفقیت چشمگیر محصولاتی که به طور خاص برای کودکان در چند دهه اخیر به بازار عرضه شده اند.

این ایده که ساخت یک سری اسباب بازی به صورت انبوه برای کودکان (که تعداد زیادی از آنها وجود داشت) سودآور است شروع به فروپاشی کرد و آنها این را منعکس کردند.

در دهه 1940 بازی های رومیزی بیشتری مشاهده شد. این بار Candy Land و Chutes and Ladders بود که مخصوصاً برای بازی و لذت کودکان طراحی شده بود (انحراف از انحصار اقتصادی) و بازی های بیشتری برای کل خانواده مانند Clue.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.