استفاده از برنج چمپا و کامفیروز باعث شهرت یک رستوران شد

اکثر مطالعات مرتبط پیشنهاد کردند که خطر زیست‌محیطی و بهداشتی مرتبط با استفاده از آفت‌کش‌های مزرعه برنج چمپا به یک شکل به رفتارهای ناایمن کشاورزان مانند استفاده بیش از حد گسترده یا سوء استفاده از آفت‌کش‌های بسیار خطرناک نسبت داده می‌شود.

نادیده گرفتن دستورالعمل های نوشته شده روی ظرف، استفاده از محصولات شیمیایی منسوخ و ممنوع قانونی، سمپاشی ناایمن برنج کامفیروز ، نگهداری غیرمجاز در منزل و دور ریختن باقیمانده آفت کش ها به شیوه ای ناایمن، مشکل در پوشیدن تجهیزات حفاظتی و فقدان هرگونه اقدام حفاظتی

در هنگام استفاده، ذخیره سازی و حمل و نقل با این حال، یافته های این مطالعات مقصر قربانی هستند، که بر مسئولیت تک تک کشاورزان تأکید می کنند و همیشه نشان می دهند که کشاورزان باید بتوانند تحت هر شرایطی با آفت کش ها ایمن عمل کنند در حالی که آموزش ها و اطلاعات مربوط به اقدامات ایمنی را نادیده می گیرند که در پشت صحنه تأثیر می گذارد.

برنج

کشاورزان برنج کامفیروزی اغلب فاقد دانش دقیق در مورد استفاده ایمن از آفت‌کش‌ها هستند، از این رو رفتارهای غیرعادی مانند کم‌دوز و استفاده مکرر، عملکرد ناایمن، نگهداری ناکارآمد سمپاش و استفاده از تجهیزات آلوده به طور کلی در بین کشاورزان کشورهای در حال توسعه مشاهده می‌شود .

بنابراین، برای این که بدانید برنج کامفیروزی چیست کمپین آموزشی و اطلاع رسانی در مورد مدیریت صحیح آفت کش ها برای برنج همه استفاده کنندگان از آفت کش ها واجب است تا آسیب های سلامتی را به دلیل قرار گرفتن در معرض مستقیم و غیرمستقیم با مواد شیمیایی خطرناک کاهش دهند خوشبختانه، بسیاری از کشاورزان مایل به دریافت اطلاعات فنی و آموزشی در مورد استفاده ایمن از آفت کش ها هستند و احتمالاً به چنین آموزش هایی پاسخ مثبت خواهند داد.

  • منابع:
    1. The impact of different education strategies on rice farmers
  • تبلیغات:
    1. شعله های آتش که بلای جان یک جنگل شد!!!
    2. شکافته شدن قاره ها تا چند سال آینده !!
    3. پنیر سمی که جان مردم اهواز را گرفت
    4. مردی با کفش های خود برای همسرش خانه ساخت.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.