مطالعات بسیار کمی در مورد فواید آنتی اکسیدانی انجیر انجام شده است. با این حال، یک پروژه تحقیقاتی ترکیبات آنتی اکسیدانی را در عصاره انجیر شناسایی کرد که ممکن است به مبارزه با سرطان کمک کند.
مطالعه مقدماتی in vitro نشان داد که عصاره انجیر قرمز فعالیتهای آنتیاکسیدانی و ضد سرطانی قوی در مواجهه با سلولهای سرطان سینه نشان میدهد.
سندرم روده تحریک پذیر (IBS) یک اختلال گوارشی است. گاهی اوقات، مبتلایان به این عارضه با تغییراتی به نام IBS-C یا سندرم روده تحریک پذیر با یبوست غالب تشخیص داده می شوند.
یک کارآزمایی بزرگ، تصادفی و کنترلشده نشان داد که مصرف انجیر به مدت چهار ماه میتواند یک درمان مفید برای کاهش علائم IBS-C باشد.
به دلیل محتوای فیبر و اثرات ملین فیبر، انجیر خشک اغلب برای درمان یبوست استفاده می شود. موسسه ملی پیری مصرف غذاهایی مانند میوههای خشک، از جمله زردآلو، آلو خشک و انجیر را برای افزایش مصرف فیبر برای تسکین یبوست توصیه میکند.
گزارش های محدودی از حساسیت به انجیر وجود دارد. یک گزارش منتشر شده در سال 2003 اشاره کرد که آلرژی به انجیر و به دنبال آن علائم تنفسی ممکن است در افراد مبتلا به آلرژی به گیاهان انجیر گریان یا مبتلایان به سندرم لاتکس میوه (شرایطی که در آن شما به لاتکس و برخی میوه ها و آجیل حساسیت دارید) وجود داشته باشد.
همچنین، اگر به جک فروت آلرژی دارید، ممکن است در صورت مصرف انجیر، واکنشی را تجربه کنید. اگر در مورد حساسیت غذایی احتمالی نگران هستید، برای تشخیص با پزشک خود مشورت کنید.
چندین نوع اصلی انجیر وجود دارد. انجیر Black Mission به رنگ بنفش شیرین و تیره است نه سیاه. معمولاً انجیر سیاه و سفید به همراه انجیر قهوه ای بوقلمون که کمتر شیرین است و طعم ملایمی دارد، در خواربار فروشی ها یافت می شود.
انجیر کالیمیرنا، کادوتا و انجیر آدریاتیک سبز روشن هستند. انجیر سیرا و شاه انجیر نیز در برخی مناطق یافت می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.