بادام زمینی حاوی مقدار زیادی فیبر محلول است که می تواند مصرف انسولین را در بدن کاهش دهد و به کند کردن جذب قند خون کمک می کند. بادام زمینی نیز حاوی مقدار زیادی چربی است، اما به اصطلاح چربی های “خوب” هستند.
فیبر نامحلول موجود در بادام زمینی برشته مزمز به نوبه خود از یبوست و ایجاد بواسیر جلوگیری می کند و در عین حال جذب کلسترول از روده را کند می کند و در نتیجه سطح آن را در بدن ما کاهش می دهد.
مصرف روزانه یک قاشق کره بادام زمینی یا یک مشت بادام زمینی توصیه می شود. ماده مهم دیگری در آنها پیدا می کنیم که رزوراترول است، ماده ای که اثرات آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی قوی دارد.
از شما در برابر پوسیدگی دندان محافظت می کند و از سیستم عصبی محافظت می کند. با این حال، از بادام زمینی شور خودداری کنید، آنها تأثیر مفیدی بر بدن ندارند.
کره بادام زمینی در هر 100 گرم حاوی: 25 گرم پروتئین، 20 گرم کربوهیدرات، 9 گرم شکر، 7 گرم فیبر، 50 گرم چربی است. بنابراین بسیار مغذی است.
فوایدی که کره بادام زمینی برای شما به ارمغان می آورد.
یک قانون نانوشته در دنیای تناسب اندام وجود دارد: “شما باید کره بادام زمینی را دوست داشته باشید”. کره بادام زمینی شاید محبوب ترین غذا در بین علاقه مندان به تناسب اندام در سراسر جهان باشد. همه کاره، مقرون به صرفه و بسیار خوب است.
چه عاشق ترد یا نرم باشید، یک کرم آجیلی خالص باید حاوی 100٪ بادام زمینی یا آجیل درختی باشد و هیچ چیز دیگری.
بادام زمینی 100% طبیعی منبع عالی از مواد مغذی، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها است، اما کالری بالایی نیز دارد. به هر حال، اگر یک لیوان کامل را در یک جلسه چیدمان نمی کنید، با ذوق به سراغ آن بروید.
بادام زمینی منبع خوبی از اسیدهای چرب تک غیراشباع به ویژه اسید اولئیک است که به کاهش LDL “کلسترول بد” و افزایش سطح HDL “کلسترول خوب” در خون کمک می کند.
بادام زمینی دارای محتوای بالایی از آنتی اکسیدان های پلی فنل (آنتی اکسیدان های طبیعی) از جمله اسید p-کوماریک است که بر عملکرد صحیح سیستم ایمنی بدن ما تأثیر می گذارد.
100% بادام زمینی منبع خوبی از ویتامین E – یک آنتی اکسیدان محلول در چربی است که به محافظت از سلول ها در برابر رادیکال های مضر اکسیژن آزاد کمک می کند.
نگاهی به داخل تولید لاکی آلوین بیندازید تا ببینید کره بادام زمینی چگونه ساخته می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.