همچنین حاوی سایر مواد مغذی حیاتی است که همگی در جهت تامین مزایای سلامتی بدن شما کار می کنند.
برخی تحقیقات اولیه نشان می دهد که نخود برای عضله سازی توانایی کاهش خطر ابتلا به دیابت را در افرادی که آن را مصرف می کنند، دارد.
مصرف نخود به جای گندم نیز می تواند باعث کاهش سطح قند خون بعد از غذا شود.
همچنین یک غذای غنی از فیبر است که یک ماده مغذی است که جذب قند در خون را کند می کند و در نتیجه احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.
علاوه بر این، فیبر می تواند اشتهای شما را کنترل کند و به شما کمک می کند از غذاهایی با شاخص گلیسمی بالا که ممکن است بدون فکر می خورید دوری کنید.
بر این اساس، مزایای سلامتی نخود عبارتند از:
1. تنظیم سطح قند خون
شاخص گلیسمی (شاخص گلیسمی) برای نخود 28 است که حداقل است. این باعث می شود که یکی از دلایل عدم افزایش سطح قند خون باشد.
فیبر موجود در نخود دلیل این امر است، زیرا شما را برای مدت طولانی احساس سیری می کند و این موضوع دلیلی اجتناب ناپذیر برای دوری شما از سایر چیزها و خوراکی های بیهوده خواهد بود.
در واقع، نخود ممکن است به کاهش چربی بدن کمک کند و این نیز به کاهش وزن شما کمک می کند.
یکی دیگر از مواد مغذی که نخود حاوی آن است، باید به طور الهی اشاره کنیم، پروتئین است که به دلیل توانایی خود در تنظیم و مدیریت وزن شناخته شده است.
همانطور که برخی از مطالعات نشان داده اند افرادی که درصد بالایی از پروتئین موجود در نخود را مصرف می کنند، نه تنها وزن خود را کاهش داده اند، بلکه می توانند چربی بیشتری را نیز در بدن خود از بین ببرند.
همچنین اثر حرارتی پروتئین 30 درصد است که به این معنی است که در حین هضم پروتئین 30 درصد کالری را می سوزانید.
نخود سرشار از بسیاری از مواد مغذی دیگر است، بنابراین می توانید از برخی مواد غذایی دیگر اجتناب کنید و مطمئن باشید که به هدف خود یعنی کاهش وزن خواهید رسید، زیرا باید مطمئن شوید که نخود قادر به جبران این عناصر است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.