چای داغ دارای سابقه طولانی در استفاده اجتماعی و تشریفاتی در بسیاری از تمدن ها است و چای خوری شیشه ای روشی دلپذیر برای افزایش لذت بردن از چای دم شده است.
چایخوری شیشهای، بر خلاف نمونههای مات خود، به مصرفکننده چای اجازه میدهد تا لذت سادهای از تماشای رقص برگهای چای خشک را در حالی که طعم خود را در آب آزاد میکنند، یا شیفتگی تماشای گلهای چای شکوفهدار که نمایش رنگی زیبای خود را باز میکنند، داشته باشد.
با این حال، قوری چینی هتلی چای شیشه ای شکننده تر از سایر چای خوری ها است و برای اطمینان از ایمنی قابلمه و چای خور نیاز به مراقبت دارد.
قابلمه را با اضافه کردن آب داغ گرم کنید و اجازه دهید چند دقیقه بماند. در حالی که برخی از قابلمه های چای شیشه ای، به ویژه آنهایی که از شیشه بوروسیلیکات ساخته شده اند، می توانند تغییرات ناگهانی دما را تحمل کنند، بهتر است قبل از اضافه کردن آب جوش، لیوان را کمی گرم کنید.
آب گرم کننده را بیرون بریزید و فیلتر را با برگ های چای که از قبل اندازه گیری شده را در آن قرار دهید. اگر ظرف چای شیشهای شما دارای فیلتر است و از برگهای چای شل استفاده میکنید، طبق دستورالعمل بسته چای، چای را در فیلتر اندازهگیری کنید.
انواع و ترکیبهای مختلف چای برای داشتن بهترین طعم به نسبتهای متفاوتی از برگها به آب نیاز دارند. برگ ها را در کف فیلتر قرار دهید و فیلتر را در قوری خالی قرار دهید.
اگر قابلمه چای شیشه ای شما دارای فیلتر نیست، به سادگی برگ های شل شده را در کف قابلمه قرار دهید.
روی برگ های چای در صافی آب داغ بریزید و تا شانه های قابلمه پر شود. هنگام دم کردن چای شل، بهتر است از آب حدود 180 درجه فارنهایت برای چای های سبک تر مانند سفید، سبز و اولانگ و آب جوش – 212 درجه فارنهایت – برای چای های سیاه و گیاهی استفاده کنید.
از آنجایی که گلدان شیشه ای گرم خواهد بود، با استفاده از یک پد عایق برای حمایت از کاسه قابلمه هنگام ریختن، از دستان خود محافظت کنید.
از یک صابون ظرفشویی ملایم و آب گرم برای شستشوی داخل و خارج قابلمه استفاده کنید. ممکن است تمیز کردن دهانه با یک برس بطری کوچک برای شما آسان تر باشد.
از آنجایی که شیشه نسبت به چینی متخلخل کمتری دارد، قوری شیشه ای شما بعید است لکه دار شود، به خصوص اگر اجازه ندهید چای سرد برای مدت طولانی در قابلمه بماند.
در صورت امکان اجازه دهید گلدان در هوا خشک شود. این کار از آلوده شدن قوری بعدی چای شما به پرز حوله جلوگیری می کند.
برای ایمنی مطلوب گلدان را در بسته بندی اصلی خود نگهداری کنید. اگر این امکان وجود ندارد، اطمینان حاصل کنید که قوری چای را در جایی نگهداری کنید که به طور تصادفی از قفسه خارج نشود و ظروف دیگر به دهانه یا دسته آن برخورد نکنند.
ظروف چای شیشه ای گرما را به خوبی قابلمه های چینی یا چدنی در خود نگه نمی دارند، بنابراین ممکن است بخواهید پس از ریختن اولین فنجان های چای روی قابلمه را با یک فضای دنج بپوشانید.
قابلمه های چای شیشه ای می توانند در لمس به اندازه چدن داغ شوند، بنابراین در صورت امکان از پدهای عایق استفاده کنید. برای محافظت از سطوح میز، آنها را روی یک تخته یا یک پد عایق قرار دهید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.