مارچوبه خشک علاوه بر مغذی بودن، خوشمزه است و به راحتی در رژیم غذایی شما گنجانده می شود. می توان آن را به روش های مختلفی پخت، از جمله آب پز، کبابی، بخارپز، تفت دادن و تفت دادن.
همچنین می توانید مارچوبه کنسرو شده را که از قبل پخته شده و آماده مصرف است، خریداری کنید.
مارچوبه را می توان در بسیاری از غذاها مانند سالاد، سیب زمینی سرخ شده، فریتاتا، املت و پاستا استفاده کرد و یک غذای جانبی عالی است.
علاوه بر این، بسیار مقرون به صرفه است و به طور گسترده در اکثر فروشگاه های مواد غذایی در دسترس است. هنگام خرید مارچوبه تازه، به دنبال ساقه های سفت و نوک بسته و بسته باشید.
مارچوبه یک سبزی خوشمزه و همه کاره است که به راحتی می توان آن را در رژیم غذایی خود گنجاند. آن را به سالاد، فریتاتا، املت و سیب زمینی سرخ شده اضافه کنید.
مارچوبه یک مکمل مغذی و خوشمزه برای هر رژیم غذایی است. کالری کمی دارد و منبع خوبی از مواد مغذی از جمله فیبر، فولات و ویتامینهای A، C و K است.
علاوه بر این، خوردن مارچوبه دارای تعدادی فواید بالقوه برای سلامتی است، از جمله کاهش وزن، بهبود هضم، نتایج سالم بارداری و کاهش فشار خون.
بعلاوه، ارزان است، تهیه آن آسان است و به تعدادی از دستور العمل ها افزوده می شود. فقط نصف فنجان مارچوبه حاوی 1.8 گرم فیبر است که 7 درصد نیاز روزانه شما را تشکیل می دهد.
مطالعات نشان می دهد که رژیم غذایی سرشار از میوه ها و سبزیجات غنی از فیبر ممکن است به کاهش خطر فشار خون بالا، بیماری قلبی و دیابت کمک کند.
مارچوبه به خصوص سرشار از فیبر نامحلول است که حجم مدفوع را افزایش می دهد و از حرکات منظم روده پشتیبانی می کند. همچنین حاوی مقدار کمی فیبر محلول است که در آب حل می شود و یک ماده ژل مانند در دستگاه گوارش ایجاد می کند.
فیبر محلول، باکتری های دوست روده مانند بیفیدوباکتری ها و لاکتوباسیلوس ها را تغذیه می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.