پودر آویشن در واقع از آسیاب کردن برگ های خشک گیاه حاصل می شود، خواص بسیار زیادی در این برگ ها نهفته است. آویشن کوهی یکی از انواع آویشن است که مخصوص غذاست.
آویشن یکی از خوشمزه ترین ادویه هایی است که میتوان به اکثر غذاها اضافه کرد. البته آویشن تازه به علت طعم تلخ آن بایستی به میزان آن دقت نمود. اما اضافه نمودن آن به غذا در جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی بسیار مفید و موثر است.
آویشن ها از خانواده نعناعیان هستند، یکی از انواع این گیاه آویشن خزنده است که دارای طعم تلخ و گس و همچنین طبع گرم و خشک هستند. برای افرادی که دارای طبع بسیار گرم می باشند توصیه نمی گردد.
آویشن ها انواع مختلفی دارند از جمله آویشن کوهی و آویشن شیرازی و باغی که هر کدام دارای زیر مجموعه ای هستند. امروز استفاده از آویشن در صنایع دارو سازی رواج بسیار دارد. و اغلب شربت های سرماخوردگی را از آن تهیه می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.