شاید امروزه در درمان وبا از شکلات استفاده نشود، اما کاکائو که ماده اولیه شکلات است و پسته، کشمش، فندق و غیره اضافه شده است. همه ما به ویژه از اثر تقویت کننده سیستم ایمنی محصولات آگاه هستیم.
کاکائو و شکلات کادویی لوکاکو که دارای منیزیم، روی، آهن، مس و بسیاری از مواد معدنی است، با فیبر و پلی فنول خود به سلامتی کمک می کند. به دلیل داشتن ویتامین E و B شناخته شده است.
پسته، یکی از خوشمزه ترین همراه های کاکائو، سرشار از اسیدهای چرب معدنی و غیر اشباع است.
از آنجایی که شکلات حاوی پلی فنول های آنتی اکسیدانی و ویتامین E است، شکلات با پسته دارای اثری است که در مصرف متعادل هم لذت می بخشد و هم ایمنی را تقویت می کند.
شکلات یکی از بهترین چیزهایی است که تا به حال در این دنیا اتفاق افتاده است. سفید، شیری، تلخ، کاراملی، میوه ای، فندقی، پسته غذای فوق العاده ای است که دل ما را می دزدد و به ما شادی می بخشد!
آنقدر مقاومت ناپذیر است که نمی توانید آن را به پایان برسانید در حالی که قبلاً آن را تحسین می کنید. حتی اگر از خدای کاکائو برای شکلات از اینجا تشکر کنیم، این کافی نیست! به هر حال موضوع فعلی ما شکلات تلخ است.
می دانی، آن موجود معصوم یا بی گناه، مفید یا سودمندی که بیشتر شیری های داخل جعبه را می خورد و تلخ ها را تا آخر می گذارد.
به نظر ما، او یکی از شایسته ترین افراد برای عبارت “طعم سبزه ها” است. به طوری که این سبزه; این طعم خاصی است که کسانی که واقعاً عاشق شکلات هستند می توانند آن را درک کنند، آن را در پنبه بپیچند و این عشق را به شدت تجربه کنند.
بیایید مزیت شکلات تلخ را با هم ببینیم، سپس آن را برای آخرین بار در جعبه می گذاریم؟
1. برای سلامت پوست مفید است
این به التیام آسیب های ناشی از اشعه های خورشید کمک می کند. ظاهری سالم تر و صاف تر به پوست می دهد.
2. دیابت دشمن است
به تنظیم قند خون کمک می کند. افرادی که در معرض خطر دیابت هستند، شکلات تلخ را ترجیح می دهند بدون اینکه زیاده روی کنند و این خطر را کاهش می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.