بادام خام همانطور که از نامش پیداست نوعی بادام فرآوری نشده اما خوراکی است. ما می گوییم خوراکی چون انواع مختلفی از بادام در دنیا وجود دارد و مصرف برخی از انواع آن توصیه نمی شود.
زیرا گفته می شود بیشتر از اینکه برای سلامتی مفید باشد مضر است. این بار آنها را کنار می گذاریم و در مورد مغز بادام درختی خام صحبت می کنیم که می توانید امروز از آن لذت ببرید و در دستور پخت های مختلف قرار دهید.
برای کسانی که می خواهند بیشتر با میوه گیاه بادام که در مناطقی با آب و هوای معتدل مانند ترکیه، ایران و لبنان به راحتی رشد می کند، بیشتر آشنا شوند، می توانیم آن را درست در زیر مصرف کنیم.
بادام خام را می توان به راحتی در بسیاری از بازارها، آجیل فروشی ها یا بخش های مربوطه بازارها یافت. چیزی که در هنگام خرید باید به آن توجه کنید این است که مطمئن شوید واقعاً تحت هیچ گونه پردازشی قرار نگرفته است.
اگر بپرسید که پس از خرید بادام خام چگونه مصرف و استفاده می کنیم، می توانید آن را به تنهایی بخورید یا در تهیه بسیاری از دستور العمل ها از آن استفاده کنید.
به عنوان مثال، می توانید یک دستور شیرینی خوشمزه بدون آرد بادام با بادام خام تهیه کنید و می توانید آن را به طعم های مورد علاقه ما مانند دستور عاشورایی، دستور تهیه گرانولای خانگی، طرز تهیه چیزکیک بدون شکر اضافه کنید.
اگر فکر می کنید تمام شده است، در اشتباه هستید، زیرا می توانید از آن در دستورهایی که تهیه می کنید نیز استفاده کنید و می توانید طعم های مختلفی مانند مرغ ترد با روکش بادام را تهیه کنید.
در عین حال اگر نمی توانید از فرآورده های حیوانی استفاده کنید یا می خواهید دستور العمل های مختلف را امتحان کنید، می توانید یک شیر بادام خوشمزه با بادام خام نیز تهیه کنید.
همانطور که می بینید، بادام خام نه تنها برای سلامتی شما، بلکه برای سفره شما نیز مفید خواهد بود!
بادام خام در صورت مصرف متعادل هیچ آسیب جدی یا عوارض جانبی شناخته شده ای ندارد. اما کسانی که به بادام یا محصولات مشابه حساسیت دارند باید قبل از مصرف بادام خام با پزشک خود مشورت کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.