نحوه کاشت و فواید آویشن شیرازی

آیا با نحوه کاشت و تکثیر گیاه آویشن به صورت طبیعی و یا به جهت کشاورزی آشنایی دارید؟ از فواید آویشن شیرازی و آویشن کوهی چه می دانید؟

تکثیر آویشن به گونه طبیعی

چنانچه بخواهیم آویشن تازه به صورت طبیعی تکثیر یابد بایستی صبر کنیم تا گیاه به انتهای رشد خود رسیده و بعضی ها و دانه هایی که در گیاه معمولا این کار هستند به طور کامل روشن کنند.

و همچنین غلاف دور آن پاره شده و بذر های آنها را در جای جای مختلف زمین کاشته و آب باران باعث می‌شود آنها رشد کنند و خاک مواد مغذی را با آنها می رساند و این چنین می شود و پونه آویشن از بین نمیروند و هر ساله و هر روز بیشتر شود.

تکثیر گیاه آویشن برای کشاورزی و به گونه غیر طبیعی

به دو روش انجام می شود با استفاده از طریق بذر و نشا اگر به صورت اگر با بذر کاشته شود بایستی به یک یا چند بوته گیاه را اجازه دهیم رشد کامل برسند.
سپس قسمت هایی را که حامل بذرها هستند را جدا کرده و در قسمت های مختلف می کارید که بذرها را می توان به صورت آماده از فروشگاه ها تهیه نمایید.

با استفاده از قلمه نیز می‌توان از بخشی از گیاه که ریشه ای جداگانه دارد به عنوان قلمه استفاده کرد و آن را در قسمت های مختلف و مورد نیاز کاشت و یا اینکه قلمه های نشا را به صورت آماده تهیه نمود.

گیاه آویشن به دلیل خواص فراوانی که دارد، دارای ارزش صادرات است همچنین انواع مختلف این گیاه را از جمله آویشن کوهی و آویشن شیرازی را میتوان برای صنایع غذایی و دارویی استفاده کرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.