“ما در مورد جعبه های یونجه شما بسیار مشتاق هستیم! این را مرتب می شنویم. اما آیا بسته بندی ما واقعا از یونجه ساخته شده است؟ و تفاوت بین کاه و یونجه چیست؟
آنچه برای یک کشاورز بدیهی است ممکن است برای برخی چندان واضح نباشد: کاه باقیمانده حاصل از برداشت غلاتی مانند گندم، جو یا چاودار است. در مقابل، یونجه داراب علف خشک است که حاصل چمن زنی چمنزارها است.
اما کدام یک از دو ماده خام تجدیدپذیر را می توان پایدارتر استفاده کرد؟ بدون شک یونجه یکی از مهم ترین منابع غذایی برای حیوانات است.
از سوی دیگر، کاه اغلب به عنوان بستر در اصطبل ها استفاده می شود، اما مواد خام تا حد زیادی در سراسر جهان استفاده نشده باقی می ماند.
هیچ زیست توده دیگری در این مقدار هر سال انباشته نمی شود – با عدم وجود استراتژی های استفاده همزمان.
سالانه 10 میلیون تن کاه را می توان تنها در آلمان بدون هیچ تاثیر منفی بر تعادل هوموس خارج از کشاورزی استفاده کرد. بر خلاف یونجه، کاه برای زمین یا غذا رقابت نمی کند.
فناوری ما همچنین برای پردازش یونجه به مواد عایق ثبت شده است. و ما قبلاً Landboxen® را از یونجه ساختهایم. با این حال، به دلیل مزیت پایداری واضح، ما ترجیح می دهیم بر روی نی تمرکز کنیم!
اولین قطعه چمنزار سال یونجه زنی نام دارد. در اوایل تابستان برگزار می شود. نتیجه یونجه به معنای محدودتر است. بوته های خشک شده برش دوم علفزار را «گرومت» می نامند (در برخی مناطق نیز «گرومات» یا «احمد»).
غوره حاوی گیاهان و مواد مغذی بیشتری نسبت به برش اول است. ممکن است کاهش بیشتری در پی داشته باشد. آنها یا Grummet نیز نامیده می شوند یا دارای نام های خاص خود هستند (به عنوان مثال “Woad” برای برش سوم).
برداشتن عدلهای بزرگ یونجه که اغلب چندین صد کیلو وزن داشتند («یونجهآوری» یا «یونجه کشی») با سورتمههای مخصوص یونجه یا با «ترمزهای» انسانی که خود را در برابر وزن علوفههای یونجه مهار میکردند، انجام میشد.
امروزه، این کار خطرناک زمستانی دیگر به سختی ضروری است، زیرا به لطف دسترسی بهتر، معمولاً می توان یونجه را در تابستان با وسیله نقلیه خارج کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.